Hem Film & TVTrailers Het trailer: Illuminations julfilm Änder! verkar bli kul

Het trailer: Illuminations julfilm Änder! verkar bli kul

av senses.se

Nu var det länge sen vi hypade en trailer på senses. Eftersom Pixar verkar ha gått lite vilse med sina långfilmer på senare år, så är det kul att se att Universals Illumination verkar vara den nya, klarast lysande stjärnan på animationshimlen.

Den 22 december, lagom till jul tar skaparna av succéfilmer som Minioner och Dumma Mej oss med på ett spännande äventyr i den nya originalkomedin Änder!. Filmen handlar om familjen Mallard som beslutar att bryta sina rutiner och ge sig ut på en resa från New England till Jamaica. Pappa Mack är nöjd med sitt lugna liv, men mamma Pam längtar efter äventyr och vill visa världen för sina barn, tonårssonen Dax och lillasyster Gwen. När en migrerande ankfamilj landar i deras damm med berättelser om exotiska platser, bestämmer de sig för att ge sig ut på en familjeresa.

Resan går dock inte som planerat och familjen möter en rad utmaningar på vägen. Men upplevelsen blir en lärdom för dem alla, där de vidgar sina vyer, skaffar nya vänner och lär sig mer om sig själva än de någonsin kunnat föreställa sig.

Filmen, med manus av Emmy-belönade Mike White, bjuder på en stjärnspäckad röstensemble, inklusive Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Caspar Jennings, Tresi Gazal, Awkwafina, Carol Kane, Keegan-Michael Key, David Mitchell och Danny DeVito.

Änder! är regisserad av Oscar-nominerade Benjamin Renner, och verkar bli en visuell fest med unikt konstnärskap och Illuminations karaktäristiska humor och hjärta.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.