Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Oscarsvinnaren A Star is Born på Blu-ray!

Tävling: Oscarsvinnaren A Star is Born på Blu-ray!

av senses.se

Nu kan du som läsare på senses – Sveriges ledande sajt för underhållning och livsstil – vara med och tävla om Bradley Coopers djupt personliga musikfilm, A Star is Born. Med en briljant Lady Gaga i den kvinnliga huvudrollen och med det Oscarsvinnande motivet ”Shallow” så är denna film en upplevelse du sent kommer att glömma. Sean Penn tyckte till och med detta var den bästa kärleksfilmen någonsin.

För att vara med och tävla behöver du bara göra två, enkla saker:

  1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan är prenumerant). Där får du, varje lördag morgon, veckans bästa artiklar sammanfattade snyggt och smidigt! Skriv in din email nedan, tryck spå SUBMIT och glöm inte klicka på bekräftelsemailet du får (om det dröjer mer än fem minuter så kolla skräpkorgen och lyft mailet därifrån).

[email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]

2. Svara på frågan: Vilken är din favoritlåt från en film, genom tiderna, och varför?

Skriv ned ditt svar i ett mail och skicka till [email protected], märk ämnet A STAR IS BORN, ihop med ditt namn, adress, email (som du är prenumerant med på nyhetsbrevet) och ditt telefonnummer. Våga vara personlig och utvecklande, vi älskar kreativa svar!

Tävlingen pågår till och med den 4 mars 2019, då A Star is Born har premiär på alla hemformat (UHD 4K, BD, DVD, & VOD). Presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.