Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Vårens tillbehör från Targus

Vårens tillbehör från Targus

av senses.se

Amerikanska Targus är ett välkänt märke inom datortillbehör. Företagets produkter består av en diger katalog som återfinns till oftast konkurrenskraftiga priser, runtom i landets elektronikbutiker och hos online-handlare.

Inför våren 2020 kommer lite nytt: En axelväska att bära datorn i, bland annat. Targus Work-In Case Chromebook 13-14″ är egentligen tänkt för Chromebooks, som namnet antyder, men den passar lika bra till en MacBook Pro på 13″. Insidan är behandlad med Targus DOME-vaddering som skyddar mot stötar och kan lindra fallskador. Det finns en ficka där det finns plats för en laddare också, men sen inte så mycket mer – så detta är axelväskan för dig som vill köra cleant, kompakt och bara satsa på det essentiella (ingen plats för hörlurar, extra nätverkskabel och annat som vi alltid brukar bära med oss ”ifall”). Så färsk så den ännu inte har svenskt pris, men räkna med runt 350-400 kr om man ska gå på tidigare (mindre) modeller och Euro-priset.

Targus Work-In Plus Case for Chromebook 13-14"
Work-In Plus Case for Chromebook 13-14″ funkar lika bra till andra bärbara datorer av samma skärmstorlek. Foto: senses.se

Detta stilrena och smidiga case till MacBook Pro 13″. CityLite Laptop Sleeve väger bara 16 gram och har mjuk padding för att skydda datorn och ett lite grövre skal som ser riktigt nice ut när du plockar ut det, kanske på resande fot. Cirkapris 250 kr.

CityLite Laptop sleeve Targus MacBook Pro senses
CityLite Laptop Sleeve för MacBook Pro 13″ från Targus. Foto: senses.se

Slutligen var det dags att uppgradera redaktionens Otterbox-skydd för våra fält-iPads (som måste tåla en del, de är med på allt från filminspelningar till resor) och därför passade vi på att testa klassikern SafePort Rugged Case for iPad (som passar alla 9.7″ iPads, främst då gen 5 och 6 samt Air). Detta är ett smart och färgglatt case som kombinerar bra skydd (IPX5-klassat) med ett handtag och en fällbar ”fot” som gör att du både kan greppa och använda paddan stående och liggande. Storfavorit bland redaktionens barn kan sägas. Cirkapris 400 kr.

Targus SafePort Rugged iPad Case front
SafePort Rugged iPad Case finns även i grått, för dig som tycker rosa kanske är för ”lekfullt”. Foto: senses.se
SafePort Rugged iPad Case pink back
Baksidans smarta fäll-del funkar både som ställ och handtag. Foto: senses.se

Vad skulle ni läsare vilja att vi testade mer och mer ingående ur Targus katalog? Kika gärna på länken och hör av er till oss, antingen via kommentarsfältet eller på [email protected].

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.