Hem SpelMac Recension: Timelie (DLC: Hell Loop)
Silver

Recension: Timelie (DLC: Hell Loop)

av Henric Brandt

Thailändska Urnique Studio släppte Timelie i maj tidigare i år och nu har det släppts en helt gratis DLC, med namnet Hell Loop. I Timelie så styr vi en liten flicka och hennes katt genom en uppsjö av rum som vaktas av onda robotar. Till vår hjälp har vi vår katt, som kan förvirra fienden och även möjligheten att manipulera tiden.

Timelie - Urnique Studio - Screenshot MAC BOOK PRO - copyright 2020
Foton från Mac-versionen

Vi kan spola framåt i tiden för att se hur våra fiender rör sig innan vi sätter igång att röra oss genom rummet. Skulle vi bli upptäckta så kan vi spola tillbaka tiden tills precis innan man upptäcktes och göra ett nytt val. Det låter kanske enkelt, men det är ganska klurigt att hålla reda på allt samtidigt. Ibland får man spola tillbaka ganska långt och börja om från början, för det visar sig att man behövde mer tid för att avsluta pusslet.

Timelie - Urnique Studio - Screenshot MAC BOOK PRO - copyright 2020

Timelie finns just nu endast till Mac eller PC, men jag hade gärna haft det till min telefon. Nu är det ingen dealbreaker att spela det på dator, men det här är verkligen ett spel som hade passat perfekt på mobil eller padda, just för att det skulle vara så skönt att köra ett par rum i väntan på bussen eller tunnelbanan.

Timelie - Urnique Studio - Screenshot MAC BOOK PRO - copyright 2020

Jag diggar verkligen Timelie, det här är min typ av spel. Det är kul, klurigt och underhållande. Det är massor av tidsfördriv för en liten penning och med nya Hell Loop så blir det ännu mer valuta för pengarna med sina cirka tio timmars speltid. Det enda negativa jag kan säga om Timelie är att dess styrka också är dess svaghet. Det blir till slut lite enahanda och spelet hade vunnit på att ha minst ett moment till, utöver tidsmanipuleringen, för att få in lite omväxling. Sen så upplevde jag en del grafik-buggar som var lite tråkiga. Då fick jag starta om spelet igen och så var de borta.

Timelie - Urnique Studio - Screenshot MAC BOOK PRO - copyright 2020

Sammanfattningsvis så rekommenderar jag ändå Timelie varmt. Hade det inte varit för lite småöden här och var så hade det blivit ett solklart måste.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.