Hem SpelPC Recension: Ten
Guld

Recension: Ten

av Henric Brandt

Du måste överleva i tio sekunder på varje bana och varje våning har tio banor. Samla mynt och köp uppgraderingar. Varje gång du dör så vet du hur du inte ska göra nästa gång. Om du någonsin funderat på hur lång tid tio sekunder är så kommer du verkligen att bli varse det när du spelar det här spelet!

Foto: © 2022 - Ratalaika Games - Ten - Deathtrap in water.
Foto: © 2022 – Ratalaika Games

Ten är sannerligen ett perfekt litet spel, som både är roligt och riktigt utmanande. När jag såg trailern så tänkte jag ”Hur svårt kan det vara att överleva i tio sekunder, egentligen?”. Svaret kan jag säga är att det är rejält svårt! Varje bana eller rum är konstruerad för högsta, möjliga stressnivå. Du måste var alert för att kunna komma vidare. Samla alla mynt du ser, för du kommer behöva dem längre fram så du kan uppgradera din avatar.

Foto: © 2022 - Ratalaika Games - Ten - Death from above.
Foto: © 2022 – Ratalaika Games

Grafiken är superenkel, men snyggt retro-inspirerad, hastigheten och animationerna känns moderna. Så det är en skön blandning av gammalt och nytt. Varje gång du dör tas du tillbaka till början och första rummet, så du måste ta dig igenom hela våningen på ett enda liv . och det är inte lätt kan jag säga.

Även fast Ten är riktigt utmanande och svårt så är det hela tiden extremt kul. Spelet skapar en eld i bröstet att klara av varje utmaning. Bara-en-gång-till-faktorn är skyhög och spelet är lika lätt att komma in i som det är svårt att lägga ifrån sig.

Foto: © 2022 - Ratalaika Games - Ten - Death by saw blade.
Foto: © 2022 – Ratalaika Games

Jag testade TenNintendo Switch och det är en match made in heaven. Även om det blir ganska smått på den inbyggda skärmen, så är det inga som helst problem att hänga med i spelet och se alla faror som lurar då dessa lyser rött. Musiken är även bra och välljudande.

Jag hittar verkligen inga skavanker i det här roliga plattformsspelet och då prislappen är galet låg så finns det bara ett betyg Ten kan få och det är tia och därmed full pott!

Ratalaika Games skickade recensionskod för detta test. Utskickare av material har inget redaktionellt inflytande på våra tester.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.