Hem LjudHörlurar Tävling: Vinn exklusivt HyperX-headset med Elder Scrolls-motiv
HyperX Elder Scrolls Headset tävling

Tävling: Vinn exklusivt HyperX-headset med Elder Scrolls-motiv

av senses.se

Gaming-tillbehörstillverkaren HyperX har tagit fram en specialversion av sin gaming-hörlur med Elder Scrolls Online-tema. Lagom till releasen av expansionen ESO High Isles – som släpps idag, 6 juni, på vår nationaldag, så släpps även hörluren.

Vi har fått ett exemplar av detta samlarobjekt (som bygger på modellen HyperX Cloud II Gaming Headset och fungerar till alla format, ger 7.1-ljud på PC) av vännerna på MI5 och det vill vi givetvis passa på att tävla ut till er läsare!

För att vara med och tävla ska du:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – att göra detta ger dig en extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Slutligen – glöm inte, för att ditt bidrag ska räknas, så behöver du maila till [email protected] och skriva ditt namn, adress och mobilnummer. Ämnet får du gärna kalla: HYPERX HIGH ISLES.

Tävlingen pågår till och med den 13 juni 2022. HyperX Cloud återfinns i välsorterade butiker, men denna samlarutgåva är begränsad. Tävlingen presenteras i samarbete med MI5 Communications. senses redaktion lottar fram vinnaren. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling direkt från MI5. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.