Hem SpelPlaystation 3 / PS3 Recension: Dynasty Warriors 8 – Xtreme Legends Complete Edition (PS4)
Silver

Recension: Dynasty Warriors 8 – Xtreme Legends Complete Edition (PS4)

av senses.se

Tecmo Koeis japanska röjarspel skiner upp i de massiva fighterna, men känns inte som ett absolut måste att uppgradera till next-gen, om du har i tidigare utgiven version.

DW8PS4

Det har varit en lång kärlekshistoria mellan spelare och spelserien Dynasty Warriors. Ända sen Playstations barnsben har denna serie – som i princip går ut på att du tränar upp en hjälte som sen röjer igenom horder av fiender – stilistiskt, varje år blivit alltmer avancerat och bombastisk. Nu är vi inne på generation 8, som kom för något drygt halvår sen på PS3 och Xbox 360. I denna PS4-version – som man kallar Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends – Complete Edition (phew!) – så får man mer utrustning från start, en ny hjälte (vår favvo – Lu Bu) och lite andra bonusar, samt givetvis något förbättrad grafik och muskler att ge oss bättre frame rate med PS4:an i det närmaste monstruösa spec:ar (säger vi idag, 2014).

För dig som är bekant med konceptet och kanske t.o.m har en väl uppgraderad figur från DW 8 på last-gen, så är den goda nyheten att du kan föra över den till PS4 och fortsätta med din maxade figur – som nu också fått 50 nya levels att uppgradera sig vidare med! Sen är det bara att ta sin hjälte, välja sitt vapen och börja röja i den massiva anstormning fiender som kommer. Special-rörelserna är skitkul och att se Lu Bu spöa fiender en masse, så de flyger till höger och vänster  i värsta Matrix-stil, är en fröjd!

Röjet är det bästa med DW8

Det som drar ned Dynasty Warriors 8 är att spelen egentligen aldrig varit särskilt bra på variation. Efter ett par banor så infinner sig viss tristess och det gör att man gör bäst i att beta av spelet bit för bit, för då är det faktiskt roligt. Sen är grafiken på PS4 förvisso något snyggare i texturer och hudtoner, men på det stora hela är lyftet inte värt att uppgradera för, om du äger en tidigare version.

Bättre, men inte hästlängder bättre - PS3 mot PS4

Slutomdöme: Dynasty Warriors 8 är kul röjar-action i lagom doser, om du vet med dig att du gillar genren och vi är glada att det gjort intåg på next-gen. Inför nästa del, som utvecklarna får längre tid på sig att göra, så förväntar vi oss mer lyft i grafiken och lite mer variation i konceptet. Men fans av tidigare delar som inte redan äger 8:an, gör helt rätt i att kolla in det på PS4.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.