Hem Film & TV Premiär för svensk lågbudget-action, du kan vara med på premiären
död vid ankomst

Premiär för svensk lågbudget-action, du kan vara med på premiären

av senses.se

I september 2005 började Branbomm film spela in sin andra långfilm, Död vid ankomst. Den 31:a maj är det äntligen dags för premiär i Filmhuset i Stockholm. Produktionen är en independentfilm i action/thriller-genren och är producerad helt utan bidrag. ”Det man inte har i pengar, måste man ha i tid”, säger regissör och producent, Henric Brandt.

Trots den låga budgeten (100 000 kr) bjuds det på en rafflande biljakt och storslagna actionscener med en bred skådespelarensemble. De flesta är ganska nya inom filmbranschen men även mer etablerade skådespelare som Christian Magdu (”Beck -Guds namn”), Thomas Hedengran (”Jägarna”), Hanna Fred Ekman (”Skenbart”) och Nathalie Söderquist (”Varannan vecka”) har stora roller i filmen.

David, spelad av Samir El Alaoui (även kompositör), är med om en traumatisk upplevelse som blir startskottet för ett klassiskt hämnddrama. Död vid ankomst är dock långt ifrån en vanlig film, då handlingen berättas på ett innovativt och överraskande sätt. Brandt beskriver filmen som en blandning av ”The Crow” och ”Total recall”.

Vill du vara med på premiären? Skicka ett mail till [email protected] och berätta varför, så kanske det blir du som får se filmen först av alla och sen vara med på den rekord-skapande efterfesten!

Datum: Lördag 31:a maj
Tid: Filmen startar 19.00, ”förmingel” från 18.30. Inbjudan krävs.
Plats: Biograf Victor, Filmhuset på Gärdet (T-bana Karlaplan, alt Buss)

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.