Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Test: Xtorm släpper stilig power bank
xtorm power bank connect 5000 Silver

Test: Xtorm släpper stilig power bank

av senses.se

Problemet med de flesta power banks (bärbara, laddningsbara USB-batterier) är att de är så jävla fula. Plastiga och otympliga så passar de varken särskilt bra i innerfickan eller är särskilt roliga att slänga fram på resan, där andra resenärer kan missta dem för muterade, externa hårddiskar.

xtorm power bank connect 5000

De fyra punkterna är LED-lampor som visar kvarvarande kapacitet i 25%-steg.

Det är därför glädjande att både titta på och använda holländska Xtorms nya, skinn-uppklädda Power Bank Connect 5000 (AL460). Designad som ett smalt batteri, eller läderinbunden smartphone, så bjuder denna skönhet på facila 157 gram i vikt och två inbyggda laddningskablar (för lightning/Apple och en micro-USB för Android och resten av den moderna världen). Batteriet kan ge kräm i båda anslutningarna samtidigt och effekten på 5V/2A (2.1A Apple) laddar ungefär 1% batteri per minut, vilket får ses som väl godkänt. Batterikapaciteten är på 5000mAh (som namnet antyder) och räcker till drygt två fulla laddningar av moderna smartphones.

Power Bank Connect 5000 finns kan köpas i butik och via Xtorms sajt och kostar 59 Euro (ca 575 kr) vilket förvisso är en slant med tanke på kapaciteten, men känns ändå värt det för användaren på resande fot som vill ha ett stiligare alternativ till att ladda nallen.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.