Hem Spel3DS/2DS Recension: Pokémon Moon (3DS)
pokémon moon recension Silver

Recension: Pokémon Moon (3DS)

av senses.se

Not: Detta är en kortare produktrecension som är del av en längre artikel.

Internationella jättehitten på mobil, Pokémon GO, förtjänar sin framgång. Framförallt älskar och hyllar vi det för att det fick ut ungarna ur huset och även gjorde att vuxna och barn kunde umgås på kvällspromenader medan man jagar fick-monster tillsammans.

pokemon moon

När det börjar bli för regnigt, snöigt, mörkt och kallt för att hålla på och leta ute är det därför perfekt timing att ta in äventyret (eller ta det med sig på besöket hos mormor och morfar). Och innan Pokémon GO tog världen med storm så var ju Pokémon faktiskt ett spel till Nintendos bärbara plattformar.

Pokémon Sun och Moon är två olika utgåvor av spelet, med olika Pokémon att samla och de släpps exklusivt till Nintendos 3DS. Sun och Moon innehåller var för sig, förutom unika Pokémon-monster även olika challenges, test och utmaningar. Så även om tanken på inköp av två version er av samma spel tar emot, så är det ändå visst värde för pengarna då spelen inte är galet dyra i sig.

pokemon moon

Vi har nött Pokémon Moon och haft oförskämt roligt, trots att vi varit med många gånger förr. Moon är snyggast hittills med sin serietidningsinspirerade cel shading-grafik, sin öppna och större miljöer och inte minst mer beroendeframkallande än någonsin. Det är kanske inte det svåraste Pokémon-spelet, särskilt inte för vana veteraner, men det underhåller likt förbaskat både nya och gamla spelare. Detta är vad Pokémon verkligen ska vara!

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.