Hem Hälsa & Skönhet Test: Panasonic ER-GN300 (näshårstrimmer)
panasonic er-gn300 trimmer recension senses Guld

Test: Panasonic ER-GN300 (näshårstrimmer)

av senses.se

Det är ofta man tänker på ”hårvård” som frisyr och kanske nuförtiden skägg-trimning, men många – framförallt män – glömmer ett par små, men så naggande viktiga detaljer: det osnygga, oönskade håret/fjunet på andra (synliga) ställen. Framförallt då ur näsan och på öronen. För ärligt talat, så många vildvuxna buskar på väg ut ur näsborrarna och ludna öron på annars välfriserade herrar som vi sett på Stockholms allmänna transporter gör att detta känns som folkbildning.

Panasonic ER-GN300 användningsområden
Idé på användningsområden. Foto: Panasonic

Panasonics förra näshårsklippare var en av redaktionens mest älskade produkter (ja, vi hade såklart varsin) – men med tiden började motorn låta allt högre och bladen blev med tiden mindre vassa. Gör entré Panasonic ER-GN300 – den nya modellen, med snyggare, svart design och tystare, mer kraftull motor samt vattentålighet. Trimmern är nog främst tänkt för att hålla snyggt i näsa och öron, men du kan även snitsa till ögonbryn och mindre omfattande skägg samt andra uppstudsiga fjun i ansiktet. ER-GN300 har en inbyggd sugfunktion som samlar alla småhår i ”hatten”, som du rengör enkelt efter varje användning genom att helt enkelt skölja under rinnande vatten. Apparaten drivs på två stycken AAA-batterier, som medföljer (den förra gick på AA) och en borste ingår för att hålla snyggt kring bladen .

Panasonic gör inte bara marknadens bästa tv-apparater, de gör troligtvis också marknadens bästa produkter för egenvård. Foto: senses.se

Jättemycket mer finns inte att säga om Panasonic ER-GN300 än att den fungerar ypperligt och är ett absolut måste i var mans (och kanske kvinnas) skönhetsarsenal. ”Det sitter i detaljerna” som sagt och intrycken av en ursnygg, fixad frisyr kan tas ned ordentligt av icke-ansade barr som sticker ut och växer lite här och där de inte ska. Det handlar om finish. ER-GN300 kostar runt 400 kronor och är en absolut no-brainer för dig som lägger 500-800 kronor per klippning, flera gånger per år.

Ut och köp ditt exemplar nu och inför beachen i sommar bör du även kika på Panasonics tillika suveräna kroppstrimmer ER-GK80.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.