Hem SpelBräd- och sällskapsspel MIG Svart – nya frågor och tärningar
MIG Svart recension

MIG Svart – nya frågor och tärningar

av senses.se

Vi är ju, som bekant, frågesport-entusiaster på redaktionen och hemma i soffan tycker vi allt att vi kan en hel del på Vem vet mest? och På Spåret. MIG (mobile intelligence game)-spelen har därför hängt med oss på resor och umgängeskvällar (på tiden vi sysslade med sådant) och nu har nya MIG Svart släppts i dagarna. Detta spelpaket innehåller 1540 nya frågor, några helt pinfärskt dagsaktuella i kategorierna Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat och Natur & Teknik. Nytt är också att det skickas med två tärningar – en som låter dig välja mellan två olika ämnen (eller valfritt sådant, om du slår en sida som är blank) och en som avgör om du har chans på poäng (MIG) eller ”bara” får slå om och fortsätta vid rätt svar. Kul inslag som gör spelet lite mer dynamiskt då det även inför en dimension av lite tur med tärningen.

MIG Svart recension
MIG Svart introducerar tärningar. Foto: senses.se

MIG Svart kan köpas via MIGs hemsida och kostar 309 kr + frakt. Kan rekommenderas för dig som vill ha nya frågor att utmana familj och vänner med, nu när vi förhoppningsvis får en mer normal sommar igen.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.