Hem SpelRetro Hösten är trots allt inte så pjåkig

Hösten är trots allt inte så pjåkig

av senses.se

Sitter här, på aftonen av min kommande 31-årsdag och kollar igenom alla sköna spelnyheter som man utan dåligt samvete kan dyka ned i; nu när hösten behagat lägga sig över oss. Förutom ett par uppdateringar i programvaran på Playstation 3 (v2.5) och PSP (v5.0 minsann), som kommer imorgon, så ligger en hel del coola spel på horisonten. Jag dreglar mig redan torr i munnen över samlarutgåvan av Fable II – för trots att Molyneux’s spel aldrig håller allt de lovar, så är de ändå snuskigt underhållande. Att få utvecklas som ond eller god är bara så … härligt.

Om ett par veckor får jag också svar på om PES 2009 kan skölja bort skamfläcken som PES 2008 lämnade efter sig på PS3 (ärligt talat, hur kan man släppa ett så otestat och ofärdigt spel, som trots otaliga uppdateringar fortfarande har stora problem med frame raten?). Sen blir det givetvis också det årliga, digitala derbyt mellan EAs FIFA 09 och Konamis fotbollslir. Kan Konami hålla kvar vid den tilltufsade kronan, det händer lite väl lite med serien tycker jag…. Snart får jag svaret (och då får ni det också)

Och så idag kom det här och gjorde mig tårögd:

A Vampyre Story

A Vampyre Story

Relativt okända, franska utgivaren Focus Home Interactive ger ut ett–*tappar andan*– klassiskt peka-och-klicka-äventyr med vampyr-tema! Stillbilderna ser fantastiska ut och även om trailern inte är superimponerande så har jag stor, stor förväntan på denna LucasArts-doftande titel. Vänta lite… Bill Tiller står bakom Autumn Moon, som utvecklat spelet… det känner jag igen. Bill Tiller råkar ju vara just en fd LucasArts-anställd som bl a jobbat på The Dig och Curse of Monkey Island (trean alltså). Har du någon vettig anledning till varför du inte redan gått in och förbokat A Vampyre Story, som släpps 30:e november?

Till dess läskar jag med några fler läskande bilder (klicka på dem för att se dem större):

Missa inte detta

1 kommentar

Ellie januari 4, 2011 - 22:38

ÅH HERREGUUUU hade ingen aning om detta!! och det här var ändå skrivet för mer än två år sedan, men jag måste tacka dig, hahahhah. JAG ÄLSKAR THE CURSE OF MONKEY ISLAND!!! wooh, ska ut på jakt efter detta spel.

Svara

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.