Hem Hälsa & Skönhet Hårmodet 2020
hårmode 2020

Hårmodet 2020

av senses.se

Hårtrender kommer och går. Vem minns inte Jennifer Anistons legendariska frisyr, The Rachel, som fick kvinnor världen över att rusa till sin närmaste frisör och be dem klippa håret i en stilig page? Det är ett faktum att kvinnor tycker att frisyren är viktig. Vi känner alla till känslan av en dålig hårdag, den som får dig att vilja stanna hemma. Med volym i håret får du ett nytt självförtroende och är redo att ta över världen!

De flesta kvinnor vill gärna ha fylligt hår. Om du satsar på ett härligt svall, kolla då in Pozehair, som erbjuder prisvärda extensions när du vill trolla fram ett glänsande hårsvall. Dessa hårextensions är perfekta för dig som vill att håret ska få rätt längd snabbt, eller vill dölja tunnhårighet. Löshåret finns i många olika färger och sätts enkelt fast. Det här är ett äkta löshår som kan stylas utan problem för en naturlig look!

hårmode 2020

Skaffa en praktisk och söt page som modellerna

Ett sätt att få mer volym i håret är att klippa det kortare. Många kändisar har tagit steget att kapa sina fina längder. Karlie Kloss fick många att hoppa till när hon skaffade sin korta page med sidolugg. Det var sött, enkelt och praktiskt och till med hennes BFF Taylor Swift hakade på. Den här frisyren ger dig ett moget och sofistikerat intryck och är lättskött, då du endast behöver ha i en stylingprodukt och föna det torrt.

Ditt hår behöver ett kvalitetsschampo som ger volym

Det är trendigt med veganska skönhetsprodukter och så även för dina hårstrån. Vårt skandinaviska klimat gör att ditt hår törstar efter fukt under vintern. När du tillbringar mycket tid inomhus med tjocka stickade tröjor blir ditt hår statiskt, flygigt och ligger slickat vid skalpen. Genom att använda rätt produkter som gör håret glansigt utan att tynga ner, kan du motverka detta. Håll utkik efter volymgivande schampon och grunda gärna med värmeskyddande produkter när du fönar kalufsen.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.