Hem Hälsa & Skönhet Fot-Spa, kan det va nått?
reflexologi fotmassage spa

Fot-Spa, kan det va nått?

av senses.se

Med den pågående trenden av Groupon och gruppköpserbjudanden, så passade vi på att haka på och prova ett fot-spa i LA (IPED Foot Spa, 6767 W Sunset Blvd  Hollywood, CA 90028). För blott 22$ (gruppköpspris, ca 150 kr) fick vi 70 minuters fot- och nackmassage i skön, asiatisk miljö.

reflexologi fotmassage spa

Fot-spa:n internationellt skiljer sig mycket från land till land, i vissa länder är ”fotmassage” synonymt med bordeller. Men USA och de flesta mer centralt placerade sådana institut i västvärlden kan man lita på. Upplevelsen var över förväntan – medan dina fötter får vila i ljummet vatten med olja, salter och annat nyttigt passar masseraren på att mjuka upp dina axlar och nacke, medan nu ligger i en slags uppfälld chez-long. Sen går denne över till din fossingar och masserar dessa, trycker på triggerpunkter och tar även vaderna. Det är så obeskrivligt skönt och avkopplande att undertecknad faktiskt somnade bort en stund…

Behandlingen avslutas med att du får vända dig på mage och få ryggmassage också. Mao är detta en helkroppsbehandling till ett mycket förmånligt pris. Det som tillkommer är dock dricks (som vanligt i service-yrken i USA) och man förväntas dricksa 18-20% på urpsrungspriset (ca 55 kr). Men ändå är det som helhet otroligt skönt och prisvärt, kan varmt rekommenderas!

zonterapi

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.