Annie delar med sig av sina bästa tips till dig som vill kunna leva på din passion och hobby (kräver dock mer än hobby-insats).

Är du också en av dom som fått höra ifrån päronen och andra “vuxna” att “det där dataspelandet är bara slöseri med tid” eller “det finns inga jobb som professionell dataspelare!”. Det torde knappast komma som någon nyhet att man idag kan bli miljonär på att bemästra esport (men då måste man givetvis träna som en elitidrottare också). Vad som kanske är mindre känt, är att du kan leva på att spela spel i hemmets lugna vrå – förutsatt att du har lite personlighet framför kameran och / eller mikrofonen och intresse för andra människor att bygga en community med.

Annie Fuchsia är en av Sveriges mest populära, kvinnliga streamers och influencers. Genom sin kanal på Twitch följs hon idag av drygt 125 000 personer, världen över. Vi fick komma hem till Annie och prata med henne och hon var snäll och generös nog att dela med sig av sina bästa tips till er som vill bli som hon och skaffa er drömjobbet: att försörja sig på att spela spel.