Hem Film & TV Tävling: Vinn Assassin’s Creed på UHD/Blu-ray!

Tävling: Vinn Assassin’s Creed på UHD/Blu-ray!

av senses.se

Solen har äntligen hittat till våra nordliga breddgrader och även om det är ett par veckor kvar tills vi växlar ned för semester så finns det få saker som passar så bra en härlig försommarkväll som en riktigt bra film att underhållas av och köra work-out i hemmabion med!

Eftersom vi älskar film och älskar tv-spel så har vi av vännerna på 20th Fox fått fem exemplar av Assassin’s Creed – action-äventyret baserat på UBISofts enormt populära spelserie – med Michael Fassbender i huvudrollen. Vi har givetvis också önskat den exklusiva Ultra HD-utgåvan (som även innehåller Blu-ray-versionen) med utsökt 4K-bild, HDR samt Dolby Atmos-ljudspår i referensklass.

För att bli en av de lyckliga vinnarna i vår tävling ska du göra två saker:

1. Följ eller Gilla senses.se på någon/några av våra sociala medier:

Twitter: @SensesSe
Facebook: @SensesSe
Instagram: @senses.se

2. Svara på utslagsfrågan ”Vilket spel skulle du vilja se filmatiserat eller omgjort till en tv-serie?”. Bäst, roligast eller mest originella svar som står ut premieras av vår jury, som består av senses.se:s redaktion.

Maila ditt svar till info@senses.se, ihop med namn och adress dit du vill ha vinsten skickad. Ange gärna vad du kallar dig på social media också (om annat än ditt eget namn).

Tävlingen pågår 24-31 maj och vinnarna meddelas 2 juni. Priserna skickas ut inom 2 veckor från avslutad tävling och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.