Hem Film & TV A Date with Hollywood: Workshopdagen (lördagen 25:e april 2015)

A Date with Hollywood: Workshopdagen (lördagen 25:e april 2015)

av senses.se

For English, click here

I grupper om max 15 personer så kommer varje panelmedlem att hålla en 1-timmes workshop inom sitt specialområde. Deltagarna roterar sedan under dagen mellan varje panelmedlem, så att alla får ta del av allt (4 grupper, 60 deltagare totalt). Alla workshops sker uteslutande på engelska. Detta är ett unikt tillfälle för dig att få djupare insikt om filmbranschen från aktiva Hollywood-aktörer på toppnivå och även få viss personlig feedback och hjälp.

Ruth Bornhauser kommer att tala om sitt arbete som manager, hur hon väljer klienter och hjälper till att forma och underhålla karriärer för skådespelare. Här finns även möjlighet att få kort feedback på din ansiktsbild (headshot), för deltagare som önskar dela inför gruppen så att alla kan inspireras och lära sig.

Eric Williams pratar om följande ämnen:
– Att producera ett manus innan det skrivits
– Hur du hittar en agent/manager
– Marknadsföring och exponering av dig som författare
– Att skriva för TV kontra Film
– Vara bra ”i rummet” (på möten)

Jami Rudofsky återskapar en äkta Hollywood-audition, där deltagare kommer att paras ihop två och två och sedan får ”provfilma” (sk ”pre-read”) inför henne, med kort, efterföljande feedback, inför gruppen så att alla kan se och lära av varandra (manus delas ut kvällen innan på panelen, i sann Hollywood-anda! Du behöver inte kunna scenen utantill. Praktiskt deltagande i detta moment är helt frivilligt – vill du bara sitta, titta och lyssna så går det jättebra, vi har en extra person som kan hoppa in på plats)

Kevin E West kommer att tala om följande ämnen:
– Att komma till Hollywood.
– ”Du är en produkt”.
– Mentalitet kring representation (agenter och managers).
– Sociala medie-fällan.

Workshop-dagen äger rum på vackra Ersta Konferens & Hotell och håller på 10.00-17.00 med 1 timmes paus för lunch (ingår ej).

Läs mer på www.datehollywood.se

A Date with Hollywood - Workshop Day

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.