Hem SpelPC Playstation Now är live i Sverige
ps now playstation now

Playstation Now är live i Sverige

av senses.se

Idag går Sonys streamingtjänst för spel live även i Sverige – läs vår recension av vad vi tycker om den. Vi skrev om PS Now-betan för ett tag sedan och kom du inte med på den så kan du hoppa på tåget och testa redan idag, gratis, i 7 dagar. Playstation Now ger dig tillgång till totalt 600 PS4-, PS3- och PS2-spel och blir därmed en seriös konkurrent till Microsofts Xbox Game Pass. Intressant att notera är PS Now även fungerar med Windows, så du behöver tekniskt sett inte ha en PS4 för att använda den. Tjänsten låter dig även ladda ned spelen offline så att du kan spela gamla PS3- och PS2-spel i originalupplösning.

”Games as service” är definitivt en trend som lär stå sig.

Playstation Now – pris

PS Now kostar 149 kronor i månaden eller 999 kronor för en årlig prenumeration. Det är årsvis något mer än konkurrenten och månadsvis nästan dubbelt så mycket som Game Pass, som å andra sidan bara innehåller cirka en sjättedel av utbudet (runt 100 spel, i skrivande stund). Det går som sagt även att testa tjänsten i sju dagar, kostnadsfritt.

PS Now – spelen

Några av spelhöjdpunkterna på PS Now har vi tidigare fått via PS Plus-medlemskapet, men de är – bland annat Playstation-exklusiva spel såsom Bloodborne, The Last of Us och God of War III: Remastered, bästsäljare som Mortal Kombat X, For Honor, WWE 2K18 och familjevänliga favoriter såsom Lego Batman III: Beyond Gotham, Ratchet & Clank: All 4 One och Sonic Generations. På Sonys officiella sida finner du mer info om PS Now.

Ett test av tjänsten med komplett omdöme kommer inom kort på senses.se!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.