Hem Spel Gratis Monkey Island DLC till Sea of Thieves släpps idag
Monkey Island Sea of Thieves

Gratis Monkey Island DLC till Sea of Thieves släpps idag

av senses.se

Idag lanserar Rare den första delen av Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island, tillgängligt gratis för ägare av alla Sea of Thieves-utgåvor på Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 PC, Steam och alla Xbox Game Pass-medlemmar. Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island är ett samarbete mellan Rare och Lucasfilm Games som förenar två älskade pirat-teman för att berätta en originalhistoria.

The Legend of Monkey Island beskrivs som ”ett hjärtligt och humoristiskt hyllningsbrev till den ikoniska Monkey Island-äventyrsspelserien”. Crossover:n består av tre Tall Tales, som följer Guybrush Threepwoods äventyr i Sea of Thieves och återförenar oss med Guybrush, spökpiraten LeChuck, och fler karaktärer (och röstskådespelare) från Monkey Island-spelserien. Tall Tales kommer att levereras i månatliga avsnitt, som gratis uppdateringar till ägare av alla Sea of Thieves-utgåvor och Xbox Game Pass-medlemmar från och med idag, 20 juli.

Med tre Tall Tales som släpps i sommar, som bland annat handlar om att lösa pussel, bemästra Insult Sword Fighting eller navigera genom lavafyllda katakomber med Guybrush som din guide, är denna gratis expansionsuppdatering ett tillfälle för ägare av alla Sea of Thieves-utgåvor att uppleva Monkey Island-världen som aldrig förr i en mash-up av Sea of Thieves och Monkey Island-serien.

Ron Gilbert, Monkey Island-skaparen som nyligen släppte Return to Monkey Island, har på twitter uttryckt kritik över att inte ens ha informerats om att denna crossover var i görningen.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.