Hem Spel ”Ghost your boss” – Call of Duty kör tävling där du får betalt för att vara hemma och spela på releasedagen

”Ghost your boss” – Call of Duty kör tävling där du får betalt för att vara hemma och spela på releasedagen

av senses.se

För att fira 20-årsjubileet av Call of Duty-serien och inför lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare III, erbjuder speltillverkaren, numera Microsoft-ägda Activison, ett ”karensbidrag” till sina mest hängivna svenska fans. Bidraget, värt 1400 kronor, är avsett för fans som vill ”ta ledigt” för att spela spelet på lanseringsdagen. Att sjukskriva sig falskeligen är dock varken moraliskt eller lagligt, så vi på senses uppmanar de som deltar att ta ut en semesterdag eller på annat sätt avtala frånvaro med chefen och se priserna som en bonus ovanpå detta.

Tävlingen, som går ut på att dechiffrera gåtor från spelets karaktär Makarov, pågår mellan 23 oktober och 6 november. Vinnarna får inte bara karensbidraget, utan även spelkonsoler, biljetter till DreamHack och Call of Duty-merchandise. Tävla kan du göra på hemsidan https://www.ghostyourboss.se.

Modern Warfare III, som bygger vidare på förra årets succé Modern Warfare II, lanseras den 10 november. Spelet erbjuder fler valmöjligheter än någonsin tidigare i serien, inklusive en omarbetad huvudstory, den största Zombie-kartan hittills och ett multiplayer-läge med 16 kartor. De som förbeställer spelet kan börja spela redan den 2 november.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.