Hem SpelPC Recension: Exception
Silver

Recension: Exception

av Henric Brandt

Har du någonsin funderat på vad som händer när din dator blir infekterad av ett virus? I Exception så tar du kontrollen över ett antivirus som bekämpar ett riktigt otäckt data-virus. Du springer, hoppar, slår och sakta men säkert kommer du närmare kärnan.

SCREENSHOT - SWITCH - EXCEPTION

I grund och botten är Exception ett plattformsspel som påminner lite om det klassiska Vectorman. Du har en drös med fiender och varje bana så måste du ta en power-up som vänder om banan; upp och ned eller i tredimensionellt så att du får en ny infallsvinkel. Spelet är snabbt och kul – man plockar upp det och kan köra inom tio sekunder.

SCREENSHOT - SWITCH - EXCEPTION

Exception fungerar alldeles ypperligt på Nintendo Switch. Även om spelkaraktären som du styr är ganska liten i bild så är spelet ändå lika roligt och överskådligt i bärbart läge. Efter några banor så möter du en boss och så får du mer information om hur det går i din jakt på viruset. Mellansekvenserna har fin grafik, men är ganska enkelt animerade med stillbilder. Ändå välgjorda och roliga och det är en hel drös med banor att spela igenom.

SCREENSHOT - SWITCH - EXCEPTION

Det enda negativa jag kan känna med Exception är att även om det är många banor så är en del banor riktigt korta och till slut så blir det lite repetitivt. Fast för en liten peng och lätt-att-plocka-upp-känsla så är är det ju bara att ta en liten paus om det skulle kännas för enahanda.

SCREENSHOT - SWITCH - EXCEPTION

Så jag rekommenderar verkligen Exception, för det är ett riktigt kul fartfyllt spel med en liten historia.

Så här sätter vi betyg på Senses

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_22]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.