Hem Spel The Wolf Among Us – vi GER BORT ett season pass!

The Wolf Among Us – vi GER BORT ett season pass!

av senses.se

Telltale Games, som gjorde 2012 års bästa spel The Walking Dead Season 1, kommer nu ut med en annan serietidnings-adaptation nämligen DC/Vertigos hyllade FABLES. Här återser vi alla figurer från de klassiska sagorna, men de lever i en modern tid, i mänsklig form, med sociala problem. Som huvudkaraktären – den stora stygga vargen – så löser vi mord, träffar en gatans Snövit och håller ordning på Fable town.

Vi längtar sjukt mycket till releasen, som kommer avsnittsvis (epiosdes) där första delen ”Faith” kommer nu på Fredag den 11:e oktober till PC och Xbox Game Store för 4.99$, med ett val att köpa ett säsongspass (alla fem avsnitt) för rabatterade 14.99$ (knappt en hundring alltså).

UPDATE: Vi på senses.se har fått ett season pass till PC-versionen (Steam) som vi givetvis vill ge bort till en lycklig läsare. Skicka oss ”senses är bäst” först på ett av våra sociala medier, så kan passet bli ditt!

Playstation 3-ägare får vänta några dagar extra, nämligen till Tisdag den 15:e oktober med samma premiss och priser som ovan. Inget datum för EU ännu, men något säger oss att det blir väldigt snart.

Recension av The Wolf Among Us finns såklart på senses.se!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.