Hem MobilAndroid Nya Hearthstone-expansionen är live nu!
hearthstone saviors of Uldum

Nya Hearthstone-expansionen är live nu!

av senses.se

Massivt populära free-to-play-spelet Hearthstone (som för ett tag sedan spräckte 100 miljoner spelare-gränsen, grattis!) uppdateras två gånger per år med nya teman och 135 nya spelkort. Hösten 2019s uppdatering heter Saviors of Uldum och är live när du läser detta.

saviors of Uldum

Stora nyheten denna säsong är förmågan ”reborn”, som låter ett utslaget kort återfödas på spelplanen. Låter som det kan innebära en hel del överraskningar och behov av nya strategier. Två andra inslag är ”plague” (pest, som verkar lika kul som det låter) och nio, nya Quests. Vi håller på att öppna våra 80 nya paket med överraskningskort och har redan lyckats knipa ett par schyssta legendaries. Kom och gör oss sällskap och håll utkik efter SensesSe på tavernan.

hearthstone

Saviors of Uldum finns ute nu och kan beställas via Blizzards hemsida, storpaketet med 70 paket kostar i vanlig ordning 69,90 euro (cirka 750 kr, med den svaga, svenska kronan) för den som vill få en flygande start. Men den tålmodige kan lätt bygga sin egen favoritsamling genom idogt spelande istället – och därmed spendera betydligt mindre.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.