Hem MobilAndroid Nya Hearthstone-expansionen Rastakhan’s Rumble är ute nu
rastakhan's rumble

Nya Hearthstone-expansionen Rastakhan’s Rumble är ute nu

av senses.se

Vi har lagt många fler timmar än vad som förmodligen är nyttigt i Hearthstone – ett kortspel som är så enkelt att lära sig, men så extremt kul att spela vidare och bygga upp sin samling i. De tråkiga vardagsresorna till redaktionen är över i ett nafs och att Hearthstone är free-to-play gör att ingen har någon ursäkt att inte påbörja sin samling och vässa sina skills.

rastakhan's rumble

En ny hjälte väntar på dig!

Idag släpps nya expansionen Rastakhan’s Rumble, vilket i vanlig ordning innebär 135 nya specialkort som är unika för expansionen samt möjligheten för dig som spelare (som loggar in inom närmaste dagarna) att få sex gratis kortpaket, en slumpmässig, Legendarisk Loa-minion och två rare spirit cards till din legendariska Loa. Inte så pjåkigt va? De klassiska hjältarna i Azeroth har ersatts av krigiska troll som representerar varje klass och samlats för att göra upp i arenan, kallade av sin kung Rastakhan.

Vi är redan igång och bygger våra favoritdecks för varje klass och hoppas vi ses ute i etern (senses#2745). Gör oss och 100 miljoner andra spelare sällskap i världens roligaste och kanske mest välgjorda kortspel som du kan njuta på både dator och mobil och komma igång helt gratis med.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.