Hem LjudHörlurar HyperX visar upp nyheter på CES
hyperx cloud orbit

HyperX visar upp nyheter på CES

av senses.se

HyperX är en gamingdivision tillhörande Kingston Technology, visade upp lite nya produkter på årets CES-mässa i Las Vegas. Produktnyheterna består av HyperX första, självstående mikrofon HyperX QuadCast som riktar sig till professionella gamers och influencers samt hörlurarna HyperX Cloud Orbit och Cloud Orbit S som innebär ett samarbete med high-end hifi-märket Audeze.

De klassiska Cloud Alpha-hörlurarna kommer att lanseras i den nya färgen lila/vitt och gamingmusen HyperX Pulsefire Raid RGB visades upp, tillsammans med den nya 16GB-kapaciteten till HyperX Predator DDR4. Därtill kommer de Bluetooth-kompatibla hörlurarna HyperX Cloud MIX att lanseras globalt.

hyperx cloud orbit

Cloud Orbit & Cloud Orbit S

Hörlurarna Cloud Orbit och Cloud Orbit S är ett samarbete mellan HyperX, Audeze  och Waves Technology. Waves Nx-teknologi registrerar användarens huvudrörelser för att skapa en VR-liknande ljudmiljö för användaren i spel, filmer och musik. På samma sätt som det är möjligt att röra huvudet för att uppfatta var ljud kommer ifrån, kan liknande huvudrörelser göra att användaren kan lokalisera ljud som kommer från medspelare, spelmotståndare eller andra hot i spelet. Det även möjligt att individuellt anpassa hörlurarnas inställningar efter användarens egna mått, rummets samt skapa förinställda EQ-profiler. Detta kommer dock kräva programvaran Audeze HQ, som i dagsläget bara funkar med PC- och Mac- så hur stödet blir på konsol (om något) återstår att se när vi testar dom. 

Specar:

Element: Magnetostat, 100 mm

Typ: Stängd kåpa

Frekvens: 10Hz–50,000Hz

Ljudnivå: 120 dB

Vikt: 350g

3.5mm (4-pole): 1.2m

USB Typ C till Typ A: 3m

USB Typ C till Typ C: 1.2m 

Batteritid:10 h (mätt på 50% volym)

hyperx quadcast

HyperX QuadCast
HyperX QuadCast är en USB-mikrofon som är optimerad för gaming och streaming och fungerar med PC, PlayStation 4 och Mac. QuadCast är utrustad med fyra polära mönster, shockmount med vibrationsdämpande funktion samt tap-to-mute funktion med praktiskt LED-ljus som anger sändningsstatus.  

HyperX Pulsefire Raid RGB

HyperX Pulsefire Raid RGB är en gamingmus för användare som är i behov av extra knappar för tangentbindningar eller för att genomföra en stor variation av kommandon. Pulsefire Raid är utrustad med 11st programmerbara knappar och är utrustad med Pixart 3389-sensorer för precision och hastighet upp till 16,000 DPI. Med anpassningsbara DPI-inställningar kan användare se över inställningarna med en LED-indikator och genom mjukvaran HyperX NGenuity kan användare ställa in personliga makrofunktioner och spara dem i ett makrobibliotek.

hyperx cloud alpha Lila vit (purple white)

HyperX Cloud Alpha

Nu finns Cloud Alpha-hörlurarna även i en ny lila/vit design. Cloud Alpha är utrustade med HyperX Dual Chamber-teknologi som skapar ett klarare och tydligare ljud och hörlurarnas design är fokuserad kring hög användarkomfort. Lurarnas prisvinnande memory foam, tillsammans med justerbar huvudbåge och mjuk läderimitation gör passformen bekväm även under flera timmar av spelande. Hörlurarna är därtill utrustade med en löstagbar flätad kabel med in-line ljudkontroll som gör att volymen enkelt kan justeras och mikrofonen slås av/på direkt på kabeln.

hyperx cloud mix

HyperX Cloud MIX blir tillgänglig globalt

Efter att endast ha varit tillgänglig i USA, blir nu hörlurarna HyperX Cloud MIX tillgänglig globalt. Det är HyperX första trådlösa hörlurar som är kompatibla med Bluetooth och som därför passar extra bra för användning på resande fot. Cloud MIX är utrustad med HyperX Dual Chamber-teknologi med 40mm stora element som ger ett tydligt och kraftfullt ljud. En medföljande löstagbar kabel gör att hörlurarna är kompatibla med plattformar med 3.5mm-portar, och i sladdlöst tillstånd är hörlurarna kompatibla med Bluetoothenheter för användning upp till 20 timmar.

Test av flera av ovan produkter beräknas komma på senses.se i takt med att de släpps under 2019.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.