Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Amerikansk iPod gör öronen och plånboken lyckliga
ipod shuffle 2gb

Amerikansk iPod gör öronen och plånboken lyckliga

av senses.se
Ipod Shuffle 2GB New Generation

Foto: Apple

Jag ville motstå grupptrycket, jag ville inte vara som alla andra – ”vadå Ipod och bärbar MP3? Jag har ju MP3 i min mobil, det duger bra!” sa jag lite misstänksamt.

En Apple Store i Las Vegas och min gode vän Björn fick mig på andra tankar. Nya Ipod Shuffle 2GB är en läcker liten historia; knappt större (eller tyngre) än ett frimärke och för 69 dollar (ca 350 kr i dagens växelkurs) så är den ett kap utan dess like. Sure, den låter kanske inte påtagligt bättre än MP3-spelaren i min Nokia N95, men den är – sannerligen, mycket mer portabel och enklare att ha med på ex joggingrundan eller gymmet. Och att den faktiskt låter så bra som den gör, samtidigt som den inte har en massa lull-lull som drar batteri i onödan (vem behöver skärm? Man vet väl vad man spelat in, eller?) och dessutom kostar mindre än ett vanligt USB-minne på samma kapacitet (i USA), gör att jag inte kan annat än kapitulera för Apple. Återigen.

Eftersom Ipod Shuffle är så billig i landet på andra sidan plurret idag så kan du lätt importera den från USA (knappast någon har 2GB-modellen i lager i Sverige i skrivandes stund och de som har den tar ca 700 kr – dubbla priset!) och med det låga värdet är risken för tull i det närmaste obefintlig.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.