Vår sista jultävling innehåller en lyxig Ultra HD Blu-ray-spelare från Panasonic - nya referensen för 2018.

UPPDATERING: Man behöver ju häftiga filmer att se på sin nya Ultra HD Blu-ray-spelare också! Så därför har vi fått två exemplar var av HOTELL TRANSYLVANIEN 3 och MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN (SING ALONG EDITION) av vännerna på Universal! Ett par till vinnaren och ett par till tvåan.

 

Det är inte varje dag Tomten lämnar ett paket innehållandes en flaggskeppsprodukt från en av världens största tillverkare av bild- och ljudutrustning. Panasonic DP-UB9000 (värde ca 12 990 kr) är vår nya referensspelare för 2018, som vi numera recenserar UHD- och Blu-ray-filmer med här på redaktionen. Den spelar UHD 4K-, Blu-ray-, DVD-, CD-skivor och tar alla möjliga filformat du kan tänka dig. Och nu kan den ligga under din gran i jul (eller ja, i spirituell form då den först kan levereras till vinnaren i slutet på januari 2019, på grund av lagerbrist).

Så tävlar du:

  1. Denna gång kör vi en liten special. Först, en valfri bonusrunda:

Följ / Gilla senses.se på någon (eller gärna flera) av våra sociala medie-kanaler:
Facebook
Twitter
Instagram

Skriv ett inlägg på sidan eller med senses taggat, där du taggar en vän du skulle vilja ha hembiokväll tillsammans med och njuta en film på Panasonic UB9000 (berätta gärna vilken film ni skulle vilja se också.) Det går bra att tagga flera vänner, men skriv då i en ny kommentar. Varje vän du taggar och socialt media du följer oss i ger bonuspoäng till nedan utslagsfråga:

2. ”Vad är det bästa med senses.se och vad kan vi göra bättre?”

Berätta! Vad älskar du? Vad får dig att komma tillbaka? Vad skulle du vilja se mer eller kanske mindre av? Var kan vi växa? Skriv fritt från hjärtat och maila in ditt svar till info@senses.se tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer. Märk mailet Panasonic. Vi på senses älskar ärlighet, beröm och konstruktiv kritik så känn dig fri och ocensurerad att skriva precis vad du anser är bäst och kan bli bättre och – vem vet – kanske blir det just din personliga koppling till senses.se som ger dig marknadens bästa och snyggaste skivspelare för alla format!

Tävlingen presenteras i samarbete med Panasonic och pågår till och med den 21 december. Vinnaren presenteras på senses.se och vinsten beräknas att skickas ut direkt från Panasonic runt slutet på januari 2019 (på grund av lagerbrist). En jury bestående av senses redaktionsmedlemmar väljer vinnaren efter enligt dem bästa motiveringen och tävlingen är öppen för alla över 18 år med adress i Sverige. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta har du läst och accepterat tävlingsvillkoren.