Att handla online blir bara mer och mer populärt. Och det är inte konstigt. All världens butiker tillgängliga att nå dygnet runt ifrån bekvämligheten av att sitta i din soffa i underkläder och spontan-shoppa sneakers kl 2 på på morgonen (inte för att vi någonsin gjort det..hrrm.). Men det tråkiga med onlineshopping är att behöva registrera konton eller behöva fylla i all info gång på gång, adress, kortnummer osv osv.

mastercard-masterpass

Nu kommer tjänsten MasterPass från MasterCard. Det är en fiffig och smidigt lösning, där du identifierar dig genom Mobilt BankID och sen får tillgång till en slags digital plånbok, med alla dina kreditkort och kopplade adress förifyllt. One-step-shopping helt enkelt. Så nästa gång du betalar väljer du bara MasterPass och pröjsar med ett av dina digitalt förvarade kort (VISA, MasterCard, Maestro, Diner etc), utan att behöva skriva in all info en gång till.

Det bästa av allt är att tjänsten är gratis hos flera banker – kolla med din bank om vad som gäller för just dig. Spana också in videon ovan för mer inspiration och snabbgenomgång av hur det hela fungerar.

Videon presenteras i samebete med MasterCard