Fråga – vilka av mina manliga läsare använder ansiktskräm? Är ni blyga går det bra att maila era svar, lovar absolut diskretion ;) Det är lustigt, man läser och hör så olika om ansiktskrämer. Vissa säger att man måste använda dem, tidigt, för att bygga upp sin hud och sitt kollagen (ämnet som gör huden ung och elastisk, sånt som damer betalar stora pengar för att spruta in hos plastik-kirurgen). Andra hävdar tvärtom – användandet av hudkrämer stör kroppens naturliga återfuktning och återuppbyggnad och kan istället åldra dig i förtid, om du slutar.

Som vanligt ligger väl sanningen någonstans i mitten (om det i det här fallet är möjligt). En sak är dock klar för mig – att använda ansikstskräm känns BRA! Särskilt på sommaren då solen skiner ofta, så torkar även en något fetare grundhud ut och kan kännas stram. Personligen gillar jag mycket L’Oreals Men Expert Vita Lift Anti-Wrinkle And Firming, som ligger kring en dryga hundringen i butik. Den känns bra, är inte för fet och luktar inte alltför starkt.

Nu har L’Oreal en ny produkt på gång, L’Oréal Xtreme Hydra Energetic med Taurin (samma ämne som ska göra dig pigg i Red Bull). Vem vet, kanske funkar det att blanda gamla krämen med Red Bull och få samma effekt, men personligen är jag iaf lite sugen på att prova (och förvandlas till en rockstjärne-version av Robert Pattinson! :))