Hem Teknik / Prylar Kombinera marknadsföring och roliga gåvor!

Kombinera marknadsföring och roliga gåvor!

av senses.se

Ge bort gåvor med ditt företags logotyp på

Har du någon gång hört frasen ”syns du inte så finns du inte”. Det är ingen slump att du ser kända företags loggor överallt. Varje produkt är faktiskt ett utmärkt tillfälle för ytterligare exponering. Dessutom är det kostnadseffektivt och trevligt för den som tar emot gåvan för vem blir inte glad av att få en present?

Massor av snygga profilprodukter att välja mellan

Du kan köra klassikern att sätta din logga på allt från praktiska pennor och söta karameller till mer originella och exklusiva produkter, såsom eleganta paraplyer och väskor till riktigt coola prylar som sticker ut ur mängden. Att välja rätt produkt är viktigt för att ge rätt effekt och nå fram till rätt målgrupp.

Är trådlösa högtalare årets bästa profilprodukt?

Lite tidigt att utse årets produkt redan nu kanske, men alla tecken tyder på att den trådlösa högtalaren kan bli årets profilprodukt. Det är en riktig favorit just nu, som blir lika otroligt snygg med ditt företags logga på, som mottagaren av gåvan blir fantastiskt glad och överraskad av.

Det som verkligen sticker ut med den trådlösa högtalaren är att det är en profilprodukt som naturligt kommer till användning. I själva verket kommer den ofta vara en naturlig del i alla möjliga sammanhang. Högtalaren kommer lika ofta synas på kontorets skrivbord, som hemma i vardagsrummet, på lantstället, på stranden eller skidsemestern som på träningspasset.

Med andra ord är det den perfekta produkten som ofta kommer att stå framme och vara synbar. Med din logga på kommer du att få synas i alla dessa sammanhang utan att vara påträngande.

Vilken högtalare ska du välja?

Det finns otaliga företag som producerar profilprodukter och det finns flera som har trådlösa högtalare i sortimentet. Men en aktör sticker ut. Axon profil erbjuder ett hundratal olika varianter. Välj den trådlösa högtalare som passar dig och din budget, allt från vattentäta och kraftfulla högtalare till mer exklusiva.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_18]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.