Det är något visst att flyga på julen. Inte för att det känns som den ultimata dagen/dagarna att resa på, men vi minns än idag det stora snöovädret 2010 när London stängdes i en vecka och vi fick bli kvar på vårt resmål några extra dagar, istället för att sova som packade sillar på Heathrow. På julaftons eftermiddag var det äntligen dags, vi åkte upp i det blå och det var få resenärer på flyget, så man fick en hel bänkrad var att bre ut sig på. Personalen hade tomteluvor och vissa till och med röda nosar och man bjöd på extra shotar whisky och konjak. Piloten önskade oss God Jul och sa att vi skulle hålla utkik efter tomten och hans renspann… En av många jular, men en som man faktiskt kommer ihåg.

KLM_magic_christmas

KLM har satt ihop en härligt, julig hälsningsvideo som fångar den där känslan nästan perfekt. Med hjälp av datoreffekter så får flickan syn på mer än vi fick, men att tro på magi är att leva fullt ut som människa.

Det drar ihop sig till jul och vi på senses.se vill passa på att tacka alla er fantastiska läsare som givit oss så mycket stöd och så många besök i år och önska alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. Vi kommer att växla ned tempot lite efter denna vecka och njuta av världsliga ting som vi är tacksamma för, såsom våra familjer och en massa god julmat.