Senses andra jultävling bjuder på ett hårt paket från Blue Microphones bestående av en proffs-mick och studioarm!

Det andra ljuset i senses, något tidiga, adventsljusstake kommer ifrån Blue Microphones och består av ett paket med deras nysläppta Yeti Nano-mikrofon – i rykande färsk, röd, julfärg såklart – och mikrofonarmen Compass. Nu kan du snabbt och enkelt sätta upp din egna, professionella hemstudio och komma igång med poddande, spelstreaming med toppljud (oftast det man sist tänker på, men som gör störst skillnad för tittarna) eller varför inte spela in eget musik- och röstmaterial och satsa på en ny karriär som dubbare till tecknade filmer?

För att vara med och tävla om detta exklusivt sammansatta paket (värde ca 2 500 kr) så vill vi att du svarar på följande:

Så tävlar du:

”Vad skulle du skapa om du vann din egna ljudstudio för hemmet? En podcast? Skulle du börja streama spel? Vad skulle podden handla om, vem skulle vara programledare, vilken typ av musik?”

Låt fantasin flöda fritt och skriv in till oss på info@senses.se med ämnet Blue Yeti Compass. Glöm inte skriva in namn, adress och telefonnummer i mailet. Och som vanligt påminner vi om att vi på senses.se älskar personliga, roliga, fyndiga och överraskande motiveringar så låt kreativiteten flöda och framförallt – ha kul! Det är det livet handlar om.

Tävlingen presenteras i samarbete med Blue Microphones och pågår till och med den 30 november. Vinnaren presenteras på senses.se och vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via spårbar försändelse, direkt från Blue. En jury bestående av senses redaktionsmedlemmar väljer vinnaren efter enligt dem bästa motiveringen och tävlingen är öppen för alla över 18 år med adress i Sverige. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta har du läst och accepterat tävlingsvillkoren.