Matchen mellan Sverige-Luxemburg är en måste match för våra blå-gula grabbar, ifall drömmen om Fotbolls-VM 2018 ska leva vidare.

Det var svårt att inbilla sig ett svenskt fotbollslandslag efter Zlatan Ibrahimovic. Zlatan har liksom varit ”svensk fotboll” i dryga 15 år (inte för att vi förringar eller glömmer alla andra, fantastiska spelare under den tiden). Men alla hjältar blir gamla och ett nytt garde måste ta vid. Och även om Zlatan är och har varit en unik talang så är fotboll en lagsport som man vinner på laganda och samlad individuell skicklighet på varje position. Annars skulle vi ju vunnit varje turnering Zlatan var med i och lag som Grekland skulle aldrig kunna vinna EM, till exempel.

Det nya, svenska fotbollslandslaget är väldigt spännande att se. Unga, hungriga, långt ifrån sitt zenit med ändå med en massa potential där man plötsligt slår en världsmästare som Frankrike. Samtidigt var matchen borta mot Bulgarien en onödig förlust för ett lag som kan mycket bättre och som nu satt sig i ett ”måste”-läge inför matchen idag mot Luxemburg. En match Sverige måste och borde vinna, för att hålla drömmen om VM vid liv.

Spelsajten ComeOn har ett kul erbjudande för dig som öppnar konto idag: sätt in en hundring att spela för, få ytterligare 500 kr i bonus (som du måste omsätta enligt villkor) och även en gratis onlinepizza levererad till dig idag – varför inte till matchen? Låter sjukt nice lök på laxen tycker vi, som givetvis sitter bänkade framför Kanal 5 från och med kl 17.00 då uppladdningen börjar!

Heja Sverige! ??

Videon presenteras i samarbete med ComeOn, men texten är våra egna åsikter.