Hem SpelGambling Gör jakten på en bra oddsbonus enkel

Gör jakten på en bra oddsbonus enkel

av senses.se

Spelbolagen fullkomligen öser på med reklam i TV, radio och online. Allt för att du ska välja just deras bonus och börja spela hos dom. För att göra det enkelt att hitta den sajt som verkligen är bäst har vi hittat lösningen.

Opartiska recensioner hos Läktaren

Det finns många sajter som skriver om och jämför olika oddsbonusar men den som vi tycker är bäst hittills är Läktaren.se. Läktaren är ett bettingcommunity som finns på Facebook och Twitter utöver själva sajten. De ger gratis speltips, har andelsspel och även jämförelselistor av olika oddsbonusar. I dessa listor kan vi se vad spelbolaget i sig har för för och nackdelar, vilka oddsbonusar de har och vilka olika omsättningskrav de har. 

I recensionerna kan vi läsa om hur bettingsajten ser ut, hur kundtjänsten fungerar, vad de erbjuder för typ av spel och mycket mer.

Mer än bara jämförelselistor

På läktaren kan du ta del av alla Sveriges bästa oddsbonusar men du kan även hitta speltips från alla världens ligor och sporter, podcast, live streams och som sagt även vara med själv och bidra med speltips i deras facebookgrupp och olika messengergrupper på både Telegram och FB Messenger. Det är en trevlig gemenskap att vara med i även om man inte är en storspelare. Som hobbyspelare får man väldigt mycket bra information och det är alltid kul att diskutera matcher med andra sportintresserade. Att det är gratis att delta i tävlingar där man kan vinna fina priser är såklart också en stor fördel. 

Tävlingar och “snöbollar”

Något som är väldigt engagerande är som vi nämnde tidigare alla tävlingar men det som vi tycker bäst om är det som kallas för snöbollar. Det innebär att Läktaren kommer med speltips där de vanligtvis utgår från 50 eller 100 kr i insats. Målet är att sätta fem raka spel till lägre odds och förvandla startbeloppet till 10 gånger större. Man satsar allt efter varje spel som sitter och öka därmed insatsen men kan aldrig förlora mer än det som man satte på det första spelet. Deras spelexperter är väldigt skickliga och de lyckas ofta sätta alla fem spelen. 

Så är du sugen på att få mer information om spel och hur det fungerar så är Läktaren en väldigt bra plats att börja på. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_18]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.