Nu när den här säsongen snart börjar pratar alla om vilket lag som till slut kommer vinna. När matcherna börjar den 21:a, kommer ditt favoritlag vinna?

Bollnäs
Trots att de förlorade mot Edsbyn i Champions Cup-finalen har Bollnäs sagt åt fans att inte oroa sig för säsongen. Bollnäs stjärnspelare Per Hellmyrs sa att de inte hade haft tillräckligt med tid att träna effektivt på hörnorna. Bollnäs kom ända vägen till final förra året, så vi frågar oss om de den här säsongen kan ta sig hela vägen till ligavinsten? Vi får hoppas att de har hunnit tränat tillräckligt mycket när säsongen drar igång.

bollnäns bandy

Kalix
Kalix stjärna, tillika dubbel ligavinnare och trefaldig VM-guldvinnare Olov Englund är redo för en spännande ny säsong. Och resten av laget står bakom honom. Kalix har en av världens bästa defensiva spelare i Englund, tillsammans med ett i övrigt utmärkt lag. Kommer det vara tillräckligt bra? Det kommer vara många matcher som är värdiga ett spel på Betway.

Vetlanda
Vetlandas kapten sa nyligen att årets lag har mängder med potential och att de kommer spela bättre den här säsongen. Om Vetlanda tar ett kliv framåt, kommer då de andra lagen hända med? Skulle Vetlanda kunna vara detta års osannolika hjältar? Kommer de att från sin underdog-position kunna utmana om ligasegern? Saker och ting kan bli spännande väldigt fort, så vi får se.

Edsbyn
Med världsklassmålvakten Anders Svensson tillbaka i svensk bandy har Edsbyn chansen att utmana om ligasegern i år. Den 40 år gamla veteranen kommer vilja spela så många matcher som möjligt. Efter att ha spenderat 3 år i Ryssland är Svensson redo att ta sig an de svenska lagen igen. Han tror att han är ännu bättre än vad han var för 3 år sedan och har sagt att han känner sig utvilad inför säsongen. Edsbyn är helt klart ett lag att se upp för i år.

bandy_corner

VSK
VSK vill fortsätta sin dominans i vinter efter deras succé i somras. När Ted Bergström fick frågan om ifall de siktade mot guld i år var hans svar ett rungande ja! Bergström sa att han de som kommer utmana VSK i år framförallt kommer vara Saik, Villa, Ahmadabad och Vänersborg. Kommer VSK ha vad som krävs för att ta hem guldet i år? Vi får helt enkelt vänta och se!

Detta inlägg är en annons.