Black Jack är ett oerhört populärt – och oerhört kul – casino-spel som du idag kan finna på de flesta nattklubbar och bättre barer/spelhallar i Sverige samt givetvis online. Det är enkelt, det är snabbt och det går att ha en strategi för att maximera sina chanser (sen har, såklart, huset alltid en fördel). Vi lyckades en gång dryga ut vår ynka tjuga vi hade kvar i plånkan till en femhundring på mindre än 10 minuter.

black jack double down

En av de stora frågorna i Black Jack är när man ska dubbla. Och hur det fungerar. Frank Andersson och co visar dig ett exempel i videon ovan som vi tycker är klockrent. Har du tio, eller elva, och croupieren har mindre än än det själv på sitt första kort, så är det bra läge att dubbla. Givetvis kan du inte garanteras vinst, då det enda extrakort du får kan vara lågt, men oddsen är bra att slå huset.

Mer speltips och idéer kommer snart inför långhelgen imorgon, då spel på nätet kan vara ett rolig – och potentiellt lukrativt – tidsfördriv. Men kom ihåg att aldrig spela mer än du har råd att förlora. Spela med huvudet.

Missat någon del i vår eminenta Black-Jack-skola? Kolla in alla delar här eller i högerkanten av detta inlägg! :)