Åååå-åååh-åååh-åååh, det är sommar! Å-å-å och grill på bakgården! Erkänn att det är få saker som skapar så mycket sommarkänsla som grillning gör? Grannarna i området stod och huttrade redan i april och försökte få till kycklingen och fisken på grillen – är det slutet på april och en dag med sol så måste sommaren vara nära och då måste man ju ut och grilla. Även om man får göra det i sin Canada Goose-jacka.

weber-kyckling

En sak som du kanske inte visste är att kända grillmärket Weber faktiskt var först med att introducera den klassiska grillen, som vi tänker på idag. NI vet, den där lite kastrullformade med ett grillgaller där allt gott ligger och rostar och får den där helt unika smaken som du bara inte kan få i en stekpanna eller en ugn.

weber-paj

Men visste du att du kan grilla långt fler spännande saker än bara köttbitar, korv och majskolvar? Har du någonsin funderat på att laga till en blåbärspaj – på grillen? Eller funderat på vad man äter i andra delar av Europa? Med hjälp av en ny kampanj så vill Weber inspirera dig att prova nya saker på grillen i sommar. Vi är på!