Hem SpelGambling Bäst Oddsbonusar 2022
oddsbonus

Bäst Oddsbonusar 2022

av senses.se

Det senaste året har varit ett ganska rörigt år när det kommer till oddsbonusar i Sverige. Vi har för första gången sedan betting online startade fått uppleva tillfälliga restriktioner av oddsbonusar online till följd av utomstående händelser. Covidpandemin som drabbade landet påverkade inte bara oddsbonusarna utan även bettingutbudet i stort, i och med att många evenemang ställdes in under olika perioder. Vi har för första gången någonsin dessutom fått flytta på stora mästerskap såsom EM, VM och liknande. 

Svårare att hitta bra oddsbonusar

I och med tillfälliga regleringar, inställda matcher och evenemang och en rörigare betting marknad har det varit extra svårt att hitta bra bettingerbjudanden och oddsbonusar. Det har helt enkelt inte funnits så många att hitta eller att välja mellan. Något som det nu har blivit ändring på. 

Sedan den 14 november 2021 lyftes de tillfälliga restriktionerna från den svenska spelmarknaden och bettingsidorna fick återigen tillstånd att erbjuda svenska spelare nya oddsbonusar och välkomsterbjudanden. Trots att marknaden började trögt med många inställda matcher kan vi redan se att oddsen och bonusarna börjar återhämta sig.

Vår favorit för odds och bonusar

Det finns många sätt du kan använda dig av för att hitta bra oddsbonusar där ute, och alla har sin favorit. Vi vänder oss oftast till sportcommunitysidor som Läktaren.se för att hitta de bästa och högsta oddsbonusarna idag. Läktaren är en relativt ny sida som delar med sig av spelanalyser och rykande färska speltips och de har inte svikit oss hittills.

Anledningen till att vi gillar att använda sidor som dessa för att hitta den bästa oddsbonusen är för att de innehåller listor som snabbt låter oss jämföra och överblicka alla sportbonusar som finns på den svenska marknaden. Via Läktaren.se har vi tidigare både hittat bonusar med oddsboost, freebets och gratisspel.

Speltipspodd och live stream med uppsnack och spelsnack

Senaste nytt som vi gillar från Läktaren som verkligen har förbättrat vårt sätt att betta på är att de lägger upp live streaming på youtube och poddavsnitt med uppsnack och spelsnack. Underhållande och givande att lyssna på, framförallt då de verkligen svarar på de frågor man skriver i chatten när de live streamar på youtube. Verkligen värdefullt tips för dig som ser det lite som en sport att betta på sport.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_24]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.