Telltale Games, som gjorde 2012 års bästa spel The Walking Dead Season 1, kommer nu ut med en annan serietidnings-adaptation nämligen DC/Vertigos hyllade FABLES. Här återser vi alla figurer från de klassiska sagorna, men de lever i en modern tid, i mänsklig form, med sociala problem. Som huvudkaraktären – den stora stygga vargen – så löser vi mord, träffar en gatans Snövit och håller ordning på Fable town.

thewolfamongus_bigbyfight

Vi längtar sjukt mycket till releasen, som kommer avsnittsvis (epiosdes) där första delen ”Faith” kommer nu på Fredag den 11:e oktober till PC och Xbox Game Store för 4.99$, med ett val att köpa ett säsongspass (alla fem avsnitt) för rabatterade 14.99$ (knappt en hundring alltså).

UPDATE: Vi på senses.se har fått ett season pass till PC-versionen (Steam) som vi givetvis vill ge bort till en lycklig läsare. Skicka oss ”senses är bäst” först på ett av våra sociala medier, så kan passet bli ditt!

Playstation 3-ägare får vänta några dagar extra, nämligen till Tisdag den 15:e oktober med samma premiss och priser som ovan. Inget datum för EU ännu, men något säger oss att det blir väldigt snart.

Recension kommer givetvis inom kortsenses.se!