Är du en person som älskar FILM, TV, DATA/TV-SPEL eller LIVSSTIL och HÄLSA? Älskar du att skriva texter och nå ut till tiotusentals läsare över hela världen och börja bygga en fan-base, kanske för en framtida karriär som journalist/proffstyckare? Då kan DU vara just det vi söker!

senses.se – underhållning och livsstil för alla sinnen växer så det knakar och har idag över 20 000 unika besökare, som läser över 100 000 sidor varje månad. Sajten har blivit officiell tyckare på recensionssajten kritiker.se, i kategorin spel, och vi satsar på att även vara representerade inom film och appar före årets slut.

Vi söker huvudsakligen följande skribenter:

FILMRECENSENTER – du får gå på pressvisningar av de nyaste biofilmerna innan de har premiär (Stockholm huvudsakligen, till viss mån även Göteborg och Malmö) för att sedan recensera dessa på sajten. Du får även tillgång till vissa videoutgåvor på Blu-ray/DVD. Då pressvisningar oftast sker vardagar under kontorstid så är det bra om du är flexibel, kanske studerande eller har friare arbete.

filmrecensent

SPELRECENSENTER – skribenter som spelar på alla stora format, främst söker vi att stärka upp vår PC-bevakning (du måste äga en egen spel-PC, recensionsexemplaren får du via oss) men även Mac, PS4, Xbox One, Wii U och 3DS. Vi har i viss mån möjlighet att hjälpa till med låne-exemplar av utvalda konsoler för våra skribenter att testa recensionsexemplar på. Även tillfälle att få gå på mässor och tillställningar runtom i Sverige för senses.se:s räkning. Gärna kvinnliga sökare, men givetvis är män lika välkomna!

spelrecensent

HÄLSA & LIVSSTIL – älskar du att träna? Eller kanske är du en fena på att laga nyttig mat? Vill du skriva återkommande krönikor om allt ifrån samhälle till mindfulness, till tv-underhållning? Då välkomnar vi dig till gänget. Tillfälle att få gå på mässor och provningar. Hör av dig så berättar vi mer.

halsa-och-livsstil

För att ansöka om en plats som skribent så skriv ett mail till oss på info@senses.se och skicka med en provtext (för film och spel är en recension lämpligt, för hälsa & livsstil en kortare artikel) på ca 200-300 ord och maila in lite info om dig själv. Grundläggande kunskap i WordPress är meriterande, men inte ett krav. Redaktionen består idag av män och kvinnor i alla åldrar och av olika bakgrund, så vi ser gärna att alla som känner sig manade, söker. Sajten drivs idag ideellt, men skribenter det fungerar väldigt bra med kan vi kika på ett annorlunda upplägg med framöver. Fram till dess blir du del av en spännande familj skribenter och får tillfälle att nå ut till en enorm publik!

Vi ser fram emot att få expandera senses.se-familjen med dig som medlem! :)

// Senses.se-redaktionen