Electrolux kör just nu en kampanj där man låter kända kockar dela med sig av sina bästa tips och ”hemliga ingredienser”. Ibland kan det där med hemliga ingredienser bara låta som en skröna, en gimmick som någon hittat på för att få sälja mer av ”kock X:ssons specialpulver”. Men det är mycket enklare – och sannare, än så. Testa själva att göra äggröra nästa gång med lite mat-yoghurt i, så får ni prova vår hemliga ingrediens och se om det gör någon skillnad (ledtråd: det gör det!)

electrolux-hemliga-ingrediensen-stina-patetsos-brod

Stina Patetsos kommer vissa av er kanske ihåg som en av finalisterna i Sveriges Mästerkock 2013. Hon älskar bröd (vem gör inte det?). Därför bakar hon grekiskt, vitt lantbröd i varmluftsugn med ånga. Det skapar ett bröd som är fluffigt och gott inuti, men har den där perfekta ytan. Hennes hemliga ingrediens? Kolla på videon så får du veta, men vi kan väl säga att du som varit på en grekisk ö (särskilt Kreta) lär kunna gissa det…